tiistai 7. kesäkuuta 2016

NELJÄ SYYTÄ RAKASTAA ASSAULT PYÖRÄÄ1. Sen kanssa voi treenata lähes aina.
Tämä pyörä on hyvin vammaystävällinen. Kun penikat, jalkapohja tai lonkka vaivaa, et pysty hyppimään etkä juoksemaan, silloin assault bike odottaa sua siellä salin nurkassa. Kun monet crossfitille tyypilliset treenit menee hankalaksi vammojen kanssa toteuttaa, muista se assault, sen kanssa voi treenata lähes aina.

2. Sillä voi toteuttaa hyvin erilaisia treenejä.
Jos haluat kehittää kuntoasi monipuolisesti, assault on hyvä vaihtoehto. Jälleen verrattuna vaikkapa juoksuun, assaultin selässä pääsee yläkroppakin tekemään kunnolla töitä. Assaultilla voit tehdä lyhyitä ja kovia "all out" -treenejä tai pidempiä ja matalatehoisempia intervalleja. Pitkän peruskuntotreeninkin voi hyvin polkea pysymällä matalissa sykerajoissa.

3. Se kasvattaa myös mentaalista vahvuuttasi.
Jos oot koskaan tehnyt treeniä kyseisen pyörän päällä, tiedät, se ei ole helppoa. Kokeile alkuun vaikkapa tabata treeniä: 8 x vuoroin 20 sekuntia täysillä ja 10 sekuntia lepoa. Auts. Tämä taisi olla ensimmäisiä assault bike -treenejäni ja voin kertoa, tuli huono olo. JälAssaultin kanssa todella pääsee koettelemaan rajojaan ja harjoittamaan pään sisäistä tsemppiä: jaksaako painaa vielä vaikka kuinka hapottaa.

3. Se on hyvä apuväline palautumiseen.
Assaultilla ei tarvitse aina vetää täysiä. Ennen mobbailua tai muuta kehonhuoltoa tekee hyvää polkea vaikkapa vartin verran, jotta veri pääsee kunnolla kiertämään. Näin todennäköisesti venyttelykin menee paremmin perille. Rankan treenin jälkeen hetki kevyttä polkemista edistää palautumista kun saat maitohappoja poistumaan kropasta.

PS. Tää ei todellakaan ollut mikään mainospostaus. Tykkään vaan nykyään aika paljon kyseisestä pyörästä. :D
SHARE:

4 kommenttia

 1. So true!
  Tänne meidän salille oli yhtäkkiä ilmestynyt neljä aitoa Assault-bikee! Aiemmin oli vain yksi sellanen vanha samantyylinen. Tehtiin sitten just tollanen tabata-treeni ja phuuh oli hapokasta! Melkein yllätti, kuinka rankaks ne intervallit alkoi käymään :D Mutta on kyl hyvä laite treeniin ja myös lämmittelyyn!
  Täällä on muuten myös niitä porraskävelylaitteita, jotenkin niin jenkkiä :D
  -Sis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi, porraskävelylaitteita! Hahah aika jenkkiä joo :D Mut "hauskaa", että säki päässy testaamaa assault tabataa! Pian poljetaa yhessä ;)

   Poista
 2. Tuota olisi kiva kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittavan harvoilta saleilta näitä löytyy, mutta toivottavasti pääset jossain testaamaan! :)

   Poista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig