keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

PÄIVÄN POSITIIVISETViime kerralla mainitsin siitä, kuinka hyvin treenit on kulkenut tänä vuonna. Melkeinpä sen postauksen jälkeen alkoi pieni alamäki. Tulin kipeäksi ja tuli kaikenlaista muutakin ikävää vaivaa terveyden kanssa. Oon ollut vähän hajalla siis viime aikoina. Ei rehellisesti sanottuna oo huvittanut kirjotella tännekään mitään, alkoi melkein jopa muodostua pieni kynnys tähän kirjoittamiseen. Oon pahoillani, täällä silti ollaan! En halua masistella teille sen enempää, joten siirretään katseet tän päivän positiivisiin juttuihin. ;)

Tänään startattiin Lahden kisaryhmän kanssa juoksukausi radalla. Oli superkivaa! Vaikka askel ei tosiaan ole niin kevyt kuin joskus ennen niin kyllä mä vaan tykkään juoksusta. Oli muutenkin ihana reenata ulkona raikkaassa ilmassa.

Mulla on tänään vapaapäivä koulusta ja oikeestaan koulu on nyt yhtäkkiä paljon rennompaa kuin alkuvuodesta. Tuntuupa luksukselta kun ei ole koko ajan kiire jonnekin ja on aikaa olla vähän kotonakin. Yks päivä tosiaan kun en voinut treenata ollenkaan, menin koulun jälkeen kirpparille ja kahville kavereiden kanssa eikä koko päivänä tarvinut katsoa juuri kelloa. Oli todella outoa olla kotona kuuden aikaan illalla silleen, että ei ollut mitään tekemistä.

Mä sain harjoittelupaikan kesäksi, mistä oon super innoissani! Kirjoittelin teille blogiyhteistyöstä Népran kanssa jo aiemmin, ja oon tosiaan tekemässä heidän kanssaan vähän muutakin eli alkukesästä aloitan heillä työharjoittelun merkeissä. Kuinka siistiä!

Mulla ja Lauralla menee yleensä aikataulut aivan ristiin, mutta tänään ehittiin hengailemaan ja lounastamaan yhessä. Ja mikä parasta: me löydettiin vihdoin yks meidän suosikki treenibiisi Spotifysta, joka ollaan siis aiemmin bongattu vaan yhdestä Katrin Davidsdottirin treenivideosta. Missään ei mainittu mikä se biisi on eikä ennen tätä päivää tajuttu tarkastaa Shazamilla (joka on siis biisin tunnistaja app puhelimessa). Kuunnelkaa treeneissä seuraavalla kerralla siis DJ Electron Stank!

Vihdoinkin kaikki tiet on ihan sulia ja suurin osa niistä on myös lakaistu, jes! Tämähän siis tarkoittaa, että vihdoin pääsee myös rullailemaan laudalla ja pyöräilemään vähän nopeemmalla pyörällä ja sitä, että kesä on tulossa!

Suunnittelin myös vähän mun kesän lomareissua. Mähän oon siis lähdössä loppukesästä katsomaan CrossFit Games -kisoja, voitte siis vaan kuvitella kuinka fiiliksissä oon tästä. ;)

Toivottavasti teilläkin oli hyvä päivä! :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig