tiistai 19. huhtikuuta 2016

BATAATTIRIESKA



Ihanaa tiistai-iltaa! Pakko jakaa teille ihan superhelppo, mutta maukas resepti. Mietin, että miksen aiemmin oo testannut tätä. Rieskan tekeminenhän on maailman helpointa, eikös se oo tyyliin seiskaluokan köksän tunnin ensimmäinen tehtävä? :D Tässäkään ei siis muuta ihmeempiä kuin korvataan peruna bataatilla ja se on siinä.

HELPPO BATAATTIRIESKA (G, M)

Kokonainen bataatti soseutettuna
2,5 dl gluteenitonta kauraa
1 kananmuna
1 tl suolaa

Sekoita kaikki ainekset kunnolla sekaisin ja levitä taikina litteäksi leivinpaperille. Paista 180 asteessa noin 25 minuuttia. Nauti hiukan jäähtyneenä.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig