perjantai 18. maaliskuuta 2016

WEAR NÉPRA


Perjantain kunniaksi mulla on ilo kertoa teille uudesta ihan huippukivasta jutusta, yhteistyöstä Népran kanssa!

Népra on siis nuori, eettinen, holistinen ja minimalistinen aktiivivaate/lifestyle -merkki Lahdesta. Népran takana on kaksi innokasta nuorta naista: Essi Enqvist ja Anna-Mari Niutanen. Vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Virossa, kankaat tulevat Italiasta. Koko tuotanto siis tapahtuu pelkästään Euroopassa, mikä on musta hieno juttu! Tavatessani Essin ja Aman olin heti tosi fiiliksissä lähdössä mukaan yhteistyöhön, sillä he ovat niin aidosti ja suurella sydämellä tekemässä omaa juttuaan, jotain mitä itsekin haluaisin tehdä jonain päivänä.

En ole täällä blogissani juurikaan puhunut opiskeluistani, mutta opiskelen siis muoti- ja vaatetussuunnittelua Lahden Muotoiluinstituutissa. Se mikä mua tällä alalla on kiinnostanut on juurikin se, miten urheilu- ja aktiivivaatteita voitaisi valmistaa hiukan eettisemmin ja ympäristöystävällisemmin. Olin siis enemmän kuin innoissani kun kuulin Néprasta.Sain näin yhteistyön aluksi käyttööni trikoot sekä topin. Alkufiilikset oli oikein hyvät. Tykkään siitä, että tuotteet on pääasiassa yksinkertaisia, mutta kuitenkin fiilistelen tota topin selkäpuolta. Se on tosi makee! Ulkonäköä enemmän kuitenkin arvostan treenivaatteissa käyttömukavuutta ja hyvää
materiaalia. Materiaali tuntuukin tosi laadukkaalta ja mukavalta päällä. 

Trikoiden malli istuu mulle tosi hyvin. Jos tiedätte Niken Legend trikoot, niin näiden mallissa on jotain samaa. Oon aina aatellut että ne Niket istuu tosi hyvin, mutta en oo tykännyt niiden astetta liian paksusta kankaasta, johon tarttuu myös tosi helposti pöly ja lika. Nämä Népran trikoot istuvat myös todella hyvin vyötäröltä ilman mitään vyötärönauhaa. Matsku on myös kivan ohut ja pehmeä. Trikoissa ei ole tavallista haarasaumaa, vaan yhden keskellä olevan sauman tilalla on kaksi saumaa. (Näette kuvasta) Saumat eivät siis hankaa yhteen, vaikka reidet hankaisivat. Tää on musta huippujuttu, sillä haarasauma on usein se, joka kuluu huonoksi nopeasti.


Topissa on mun mielestä tosi kiva pääntie. Monesti topeissa on liian avara kaula-aukko, ja silloin sit pitää miettiä vähän tarkemmin millaiset urheiluliivit alle laittaa. Muun muassa sen takia suosin t-paitoja tai vain tiettyjä hyviä toppeja. Oon myös kova mintun vihreän ystävä joten tää väri oli kyllä kiva piristys! Toppia löytyy myös tumman sinisenä ja pinkkinä.


Toki olen ehtinyt vain muutamat treenit näissä vaatteissa vetää, joten kirjoittelen myöhemmin fiiliksiä siitä, miten nämä ovat mun kovaa kulutusta kestäneet. Varmasti tullaan tekemään muutakin siistiä yhdessä Népran eli Essin ja Aman kanssa. ;)

Käykää ihmeessä lukemassa lisää Néprasta heidän nettisivuiltaan www.wearnepra.com ja seuratkaa instagramissa @wearnepra. 

Ihanaa viikonloppua! :)
Kuvassa: Essi, Ama ja minä 

SHARE:

9 kommenttia

 1. Kivan näköiset treenivaatteet :) Erityisesti housut kiinnostavat, aionkin hankkia ne lähitulevaisuudessa. Toivottavasti mallistoon tulee hyvä pitkähihainen treenipaita viluisemmille jumppaajille. - M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö näytäkin kivalta! :) Housuja kyllä voin näinkin nopeasti suositella. :) Joo pitkähihainen paita olisikin kiva, toivotaan että sellaista jossain vaiheessa tulee valikoimaan. :)

   Poista
  2. Pitkähihaiset on meillä listalla korkealla, eli kyllä niitä on tulossa vielä! :)

   Poista
 2. Kiitos mahtavasta kirjoituksesta Elli! Näyttää kyllä niin hyvältä sun päällä noi Népra - ai että! Toivottavasti palvelevat sua jatkossakin yhtä hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. Uu näyttää ja kuulostaa superhyvältä! Itse välillä häiritsee treenivaatteissa se, että logo tai merkin nimi on liian isolla. Nämä näyttävät hillityiltä ja tyylikkäiltä! :) Ja nuo trikoot kuulostavat tosi hyviltä, itselläni on ollut myös pitkään Niken legendejä käytössä... Täytyypä tutustua Népraan tarkemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no muakin häiritsee just ne isot logot tai tekstit vaatteissa. Ne alkaa nopeesti ärsyttää tai kyllästyttää. Simppeli ja hillitty kiinnostaa enemmän. :) Tutustu ihmeessä, uskon että tykkäisit näistä! ;)

   Poista
  2. Me ollaan samaaa mieltä! Pitkällä tähtäimellä lemppareiksi osoittautuu aina ne yksinkertaisimmat. ;)

   Poista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig