sunnuntai 14. helmikuuta 2016

KULUNUT VIIKKO X 10Viime aikojen treenit on kulkeneet ihan super hyvin! Oon treenannut määrällisesti enemmän ja volyymikin on ollut paljon korkeammalla, silti olen palautunut paremmin. Tuntuu, että jonkinlaisia ennätyksiä tulee melkein joka treenissä.

Koulussa on ollut jotenkin parempaa ruokaa viime aikoina?! Yhtenä päivänä kävin myös kysymässä keittäjälä, onko heillä gluteenitonta leipää tarjolla ja hän vastasi, että valitettavasti on vain näkkäreitä. Seuraavana päivänä hän olikin sitten leiponut ihan todella hyvää focacciaa oikein aurinkokuivatuilla tomaateilla höystettynä. Wou, tulin iloseksi. :D

Influenssakierteen takia mulla on ollut enemmän hommia boksilla, mikä on ollut kivaa! Valmentaminen on ehdottomasti juttu, jota haluan tulevaisuudessa tehdä enemmän. Islantireissun jälkeen oli muutenkin ikävä jo kaikkia meidän boksilaisia, joten on ollut ihana nähdä jengia pitkästä aikaa enemmän.

Mulla on uusi yhteistyöjuttu meneillään, josta oon tosi innoissani. En malta oottaa, että pääsen kertomaan siitä lisää!

Meidän kilparyhmä CrossFit Lahdessa on jälleen kasvanut, ollaan saatu kolme uutta jäsentä! Super kivaa kun saa lisää jengiä ja päästään treenaamaan isommalla porukalla. Toi meidän kuvakin alla kertoo, että meillä on aina vähän liiankin hauskaa. :D

Koulussa on yksi kiinnostava kurssi meneillään. Opiskellaan zero waste -kaavoitusmenetelmiä eli opetellaan suunnittelemaan vaatteen kaavat niin, että tuotannossa ei jää lainkaan kangasjätettä. Musta aika mielenkiintoista ja olis hienoa jos tätä menetelmää käytettäis vähän enemmänkin.

Alettiin kämppiksen kanssa katsoa uutta sarjaa (Breaking Bad) yhdessä. Vaikuttaa hyvältä ja on hauskaa, että on joku sarja, jota katsoa illalla kun on saanut kaikki hommat tehtyä. 

Mä heräsin yhtenä yönä kolmelta siihen, että mun vatsa murisi. Oli kauhee nälkä, mut en ois millään jaksanut nousta syömään. Makasin joku 40 minuuttia eikä uni tullut, joten oli pakko nousta syömään. :D

Mulla on ollut kauhee lukko rintalastassa ja semmonen fiilis, että se naksahtaa ihan pian, muttei naksahda kuitenkaan. Tällä viikolla se naksahti sitten kahdesti. Jes, ihanaa! Tiedättekö tunteen?

Näin unta, että sain satasen rinnallevedossa! Vähän se oli cool. Some day ;D


SHARE:

2 kommenttia

 1. No vähänkö ystävällinen keittäjä, ihanasti ajateltu toi foccaccia! Ja hyvä et treenitkin kulkee, jess! Olis kiva pian nähdä taas!
  -bro-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne keittäjät on ihanan ystävällisiä. :) Nähään pian! <3

   Poista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig