perjantai 1. tammikuuta 2016

VUOSI 2015

Hyvää uutta vuotta 2016!!

Ennen kuin tämä vuosi lähtee käyntiin, tehdään vielä pieni katsastus viime vuoteen. Toivottavasti tuun sanomaan kaikkina seuraavinakin vuosina tän saman jutun: Viime vuosi oli ihan paras vuosi!

CrossFit Lahti perustettiin. Hassua, että siitä ei ole ihan vuottakaan vielä. Boxille on kertynyt niin huippua porukkaa ja mahtava yhteishenki, että tää on kyllä selkeesti yksi vuoden parhaista jutuista.

Kilpailin ensimmäistä kertaa Karjalan Kovin -kisoissa. Ihan huikee kokemus! Tutustuin siellä moniin uusiin ihmisiin ja olen muutenkin saanut tän lajin parista paljon ystäviä. Tuntuu siistiltä, että CrossFit on samalla tämmönen yhteisö, jonka sisällä on niin helppo tutustua uusiin tyyppeihin.

Kehityin tosi paljon urheilijana. Jossain vaiheessa mietin, että hitsi mä en saavuttanut kuin puolet vuoden tavoitteistani. Konkreettisemmin katsoen, saavutin kuitenkin melko paljon. Vanhat treenivihkot on ihan parhaita, niitä selatessa aina tajuaa miten paljon on kehittynyt. 39 viikkoa sitten tein maastavetosarjoja 85 kilolla, ja nyt samoihin sarjoihin saa laittaa jo yli 100 kiloa. Vuosi sitten rengas-muscle upit olivat vain pelkkä unelma. Vaikka olisin toivonut nopeampaa kehitystä, niin huomioon ottaen kaikki takkuisuudet niiden treenaamisessa, voin olla ihan tyytyväinen itseeni. Ensinnäkin siihen, etten ole luovuttanut, vaikka hermo on mennyt erittäin monta kertaa. Ja toisekseen siihen, että ennen joulua sain sen ensimmäisen tiukan muscle upini! Henkinen puoli on tosiaan kehittynyt vuodessa ihan todella paljon, ja nyt oon vahvempi kuin koskaan.

Toivon, että tämä vuosi tulee jatkumaan samalla tavoin: paljon CrossFitia. :D Toivon, että säilyn terveenä ja pääsen myös kilpailemaan vähän enemmän kuin viime vuonna!

Kiitos teille lukijoille vielä kuluneesta vuodesta, ootte tehnyt tästä kirjottamisesta paljon hauskempaa. Vuodelle 2016 on luvassa uusia juttuja, nimittäin aiotaan Lauran kanssa yhdistää voimamme eli siis luomme yhteisen blogin. Halutaan tällä tavoin luoda teille mahdollisimman laajan paketin sisältäen yhä juttuja kaikesta treenaamiseen ja hyvinvointiin liittyvästä hyödyntäen molempien osaamista mahdollisimman monipuolisesti. Kuulette tästä lisää lähitulevaisuudessa!

Toivottavasi teilläkin oli mukava vuosi! <3
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig