keskiviikko 13. tammikuuta 2016

TERVEISET ISLANNISTAHeii ja terkut ihanasta Islannista!

Matka alkoi ihan kivasti sillä, että juna Vaasasta Helsinkiin oli peruttu. Oi jes, hyvä VR! Kuljin sitten bussilla seinäjoelle, josta päästiin taas junaan. Aamulla oli aikanen herätys, vähän jännitti, että pelaako Helsingin bussit kun yöllä oli niin jäätävä lumimyrsky. Hyvin pääsin ajoissa kuitenkin kentälle. Mutta. Kone oli myöhässä. Taas jännitti, että ehtiikö jatkolennolle, mutta hyvin ehti ja perille päästiin. :D

Heti Keflavikin kentällä katselin, että hitsit miten hieno maa tää Islanti on! Joka puolella vuoria ja lunta. Niin kaunista. Menin suoraan hostellilleni, ja sitten lähdin metsästämään CrossFit Reykjavikia. Ehkä siistein boxi ever! Super paljon tilaa ja pukkareista pääsi myös kuuma-kylmäaltaisiin. Ei huono! Mutta mikä parasta, täällähän saa treenata aika kovien urheilijoiden seurassa. Tapasin muun muassa Annie Thorisdottirin ja Katrin Davidsdottirin.

Suunnitelmissa on siis treenailla paljon, mutta aion todellakin kierrellä myös Islantia. Esimerkiksi Golden Circle -kierros näyttää ja kuulostaa hyvältä. Oisko teillä mitään vinkkejä, mitä pitäisi ehdottomasti nähdä? Kuumissa lähteissä käyn kyllä makoilemassa, ehkä jo tänään!

Sunnuntaina sitten suunta CrossFit Hengilliin Weightlifiting 101 -treenileirille! Eli kaikki hyvin täällä, oon aika fiiliksissä! :)

PS. Toinen asia, josta oon superinnoissani on se, että pian muutamme Lauran kanssa yhteiseen uuteen osoitteeseen ja blogi saa vähän uuden ilmeen. Mielessä on jo paljon kivoja uusia juttuja, joista kirjoitella. Toivottavasti kaikki seuraatte myös mukana uuteen osoitteeseen!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Tuo Golden Circle on kyllä suositeltava jokaiselle matkailijalle! Saa hyvän kuvan Islannista. <3

    VastaaPoista
  2. Itse en kyllä suosittele ihan ekana Golden Circle .kierrosta, kun samalla rahalla pääsee ajamaan etelärannikkoa pitkin ja maisemat on paljon hienommat.. :) Mutta Golden Circle on hieno, ja se oli itellä eka reissu, minkä Islannissa tein ja kyllähän oli silmät pyöreänä! Varsinkin jos aika on kortilla, niin kultainen kierros on hyvä vaihtoehto. Tärkeintä et lähtee Reykjavíkin ulkopuolelle! :)

    Muutamia tosi hyviä ruokapaikkoja on Krydlegin Hjörtu (heh, en muista kirjoitettiinkohan se sittenkään noin..) Hverfisgatanilla ja Sushibarinn Laugavegurilla (pääkatu). Babalussa ja Reykjavik Roaster'ssa kannattaa käydä kahvilla. :)

    NAUTI! <3Mulla on kauhea ikävä Islantiin.

    VastaaPoista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig