sunnuntai 31. tammikuuta 2016

"I WILL NOT CATCH THE FLU" -SMOOTHIEHello taas ja ihanaa sunnuntaipäivää! Vihdoin olen saanut uuden blogipohjan ja se on enää viimeistelyä vaille valmis. Mitäs tykkäätte? Lauran ja minun yhteinen pohja on vielä tekeillä, mutta kyllä se sieltä valmistuu. Oon superinnoissani näistä blogiuudistuksista, sillä musta tuntuu, että Lauran kanssa yhdessä saadaan blogista aika hyvä kombo. Toivottavasti ootte samaa mieltä. ;)

Tiedän, että suurin osa teistä odottaa innolla raporttia Islannin reissusta, ja no worries, se on sieltä tuloillaan. Hetken saatte vielä kuitenkin odottaa. Mitä ootte mieltä, haluatteko kuulla erikseen Islannista reissuna ja weightlifting 101 -leiristä erikseen? Voin myös samalla jakaa muutaman treenin, jonka teimme kyseisellä leirillä.

Tänään kuitenkin saatte reseptin mun vakkari "I will not catch the flu" -smoothieen. Heh, en tosiaan tiedä kuinka paljon tällainen voi oikeesti vaikuttaa flunssan tainnuttamiseen, mutta ei vitamiinipommismoothiesta koskaan haittaakan ole. Ainakin voi kokea taistelevansa tulevaa flunssaa vastaan. Mulla siis ennen Islannin reissua oli pientä flunssaa nahassa, mutta eipähän se onneksi iskenyt sen pahemmin! Voidaan ainakin leikkiä, että kiitos kuuluu tälle smoothielle. Long story short jos et usko tämmöiseen niin nimeä tää smoothie sitten vaikka vitamiinipommiksi. ;)

"I WILL NOT CATCH THE FLU" -SMOOTHIE

Kaksi porkkanaa
1 dl mustikoita
2 lehtikaalin lehteä ilman ruotoa
puolikas omena
puolikas banaani
2 cm pala inkivääriä
6 mantelia
1 rkl chian siemeniä
1,5 dl omenamehua
1,5 dl vettä

Srrrrrr sekaisin, lasiin ja nauti!

Seuraavalla viikolla siis luvassa postauksia Islannista ja mun ensimmäisistä painonnostokisoista!

PS. Pääsen myös kisaamaan kuukauden päästä painonnoston SM-kisoihin! Jihuu!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Kivan näköinen tämä uusi blogipohja! :) Ja hyvä smoothievinkki. En ole itse laittanut koskaan porkkanoita smoothiehin, mutta voisi kokeilla niitä. -Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla, kiitos! :) Joo, porkkanat kyllä toimii ihan hyvin smoothieissa. ;)

      Poista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig