sunnuntai 20. joulukuuta 2015

PÄIVÄN PARHAATNää on nyt perjantain parhaat, koska perjantai vaan oli tosi kova päivä. Ei eilisessä eikä tässäkään päivässä mitään vikaa ollut, mutta puhutaan nyt silti perjantaista.

Ensinnäkin mullahan on nyt ihan kunnon loma, ja tulin taas pitkästä aikaa Vaasaan. Vitsit, että tekee hyvää!

Aamulla kun heräsin laittamaan aamupalaa, huomasin, että jääkaappi on ihan täynnä. Ei mulla omassa kotona vaan juuri koskaan oo. Todella luksusta siis. :D

Aamutreeni kulki ihan super hyvin. Taisin nostaa entisen maastavedon ykkösmaksimini useamman kerran. Vihdoin sekin liike alkaa kehittyä!

Venytellessäni treenin jalkeen katselin kaihoisasti renkaita ja kelailin, et miksi oi miksi noi muscle upit ei vaan suju. Sit päätin, et hitsi nyt kyllä kokeilen. Ja sehän kääntyi sinne aivan helposti! Aloin melkein itkemään, sillä viime viikolla tuntui etten ikinä handlaa tota liikettä. Siitä on pitkä aika kun sain ensimmäisen muscle upin, mutta siltikin oon yhä vaan taistellut sen kanssa ihan sikana. Nyt tein jo monta onnistunutta toistoa, ja sain myös melkein ensimmäisen tiukan muscle upin (ilman kippiä,vauhtia). Vieläkin on siis todella paljon työstettävää sen kanssa, mutta tuo teki mut kyllä todella iloiseksi. Kyllä se vielä siitä lähtee!

*Välihuomautus: Muscle upiin liittyvät jutut näköjään aina tarvitsevat useamman rivin. Wonder why. Se on aika iso juttu mulle vissiin. :D

Tänään oli myös iso päivä, sillä aika moni kaveri valmistui tänään! Olin fiiliksissä mukana vaikken ollut fyysisesti paikalla. Onnea vielä kaikki valmistuneet. :)

Vaasa ei silleen oo mikään maailman pienin kaupunki, mutta jos menee esim keskustaan tai vaikka vaan johonkin ruokakauppaan, törmää ihan vähintään kolmeen tuttuun. Tää on aina hassua, mutta kivaa. :D Niin siis tänäänkin näin aika monta tuttua.

Löysin vihdoin itselleni mekon siskoni häihin. Tarkoitus oli aiemmin ommella se itse, mutta en vain yksinkertaisesti oo jaksanut. Jostain syystä hyvin istuvaa mekkoa on ollut todella vaikeaa löytää, aina kiristää hartioista tai hauiksesta (what ei mul ees oo kovin iso haba:D) ja sit jää löysäksi muualta… Kun juuri hihallisen mekon olisin halunnut, on niin paljon mustelmia käsissä ja sit tulee varmaan kuitenkin kylmä hihattomassa. Mutta niin en mä nyt musta niin erikoisen kokoinen oo, että istuvan mekon löytäminen vois olla näin hankalaa. Ihan oikeesti kerran menin seitsemän mekon kanssa sovariin ja kaikki oli vaan ihan todella huonoja, vaikka olin jo laskenut rimaa huomattavasti alemmas. Sillon kun oli XS-kokoinen ja hyvin suoran mallinen niin kaikki mekot oli sopivia ja shoppailu oli liiankin helppoa. Silti oon sitä mieltä, että vika oli noissa vaatteissa eikä mussa! :D Mutta anyway, nyt löyty kuitenkin ihan ok mekko. Ens kerralla täytyy kyllä jaksaa ommella itse. :D

Illalla menin vielä tekemään intervallitreenin Vaasan CrossFit salille. Oli superkivaa nähdä kavereita pitkästä aikaa ja treenikin oli aika bueno!

Aika hyvä perjantai, tykkäsin. :)
SHARE:

2 kommenttia

 1. Wautsi miten paljon taivut! Ootko venytellyt paljon vai oletko joskus harrastanut jotain lajia misä tarvitaan todella hyvää venyvyyttä?
  Ja toinen kysymys kun puhuit, että pitäis itse ommella, niin oletko käyny jonku ompelukoulun vai muuten vaan kiinnostunut alasta,että osaat ommella ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon nuorempana harrastanut joukkuevoimistelua, jossa piti taipua aika paljon. ;) Kyllä mä toki vieläkin venyttelen tai pyrin venyttelemään melko usein, vähän toki eri juttuja yleensä kuin ylispagaatteja. :D
   Ja siis nyt opiskelen Lahden Muotoiluinstituutissa muoti- ja vaatetussuunnittelua, eli ommellaan kyllä jonkin verran. Ennen tätä koulua kyllä jo tykkäsin ja osasin ommella.

   Poista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig