keskiviikko 25. marraskuuta 2015

SYKSYN KUULUMISIAKuukausi jouluun! What miten nopeeta tää syksy on mennyt. Aika kreisiä, että kohta vaihtuu taas vuosi. Tuntuu etteä tässä syksyllä en ois tehnyt paljon mitään muuta ku ollut kipeenä. No heh, ei sentään. Kiirettä kuitenkin on pitänyt ja siks aika varmaan on mennytkin niin nopeesti. Nyt loppuvuosi on koulua vähemmän ja semmosta oikeeta vapaa-aikaa enemmän, ja ai että tuntuu kivalta. Viime viikolla olin Helsingissä, näin kavereita, treenailin pari kertaa päivässä ja vaan olin. Sehän oli ihan lomaa! :D

Mulle siis kuuluu hyvää kaikin puolin. Tuntuu kyllä käsittämättömän ihanalta olla terveenä ja virkeenä oikeesti. Treenit on lähtenyt pitkän sairastelun jälkeen uuteen nousuun ja kaikki tuntuu vaan paljon paremmalta. Huomaa, että voimatasot nousee ja palautuu paljon paremmin. Olin joku kuukausi kaksi sitten hiukan huolissani kun tuntui, että voimatasot on ihan todella lähtenyt jyrkkään laskuun, mutta ehkä se sit olikin vain sitä flunssaa. Oikeesti säikähdin kun hyvä kun sain kolme leukaa vedettyä kun aiemmin sarjoja on tehty lisäpainoilla… Nyt onneksi on eri fiilis ja voimasarjoja on voinut tehdä jo melko lähellä entisiä ykkösmaksimeja. Mun heikkous, maastavetokin, alkaa kehittyä kivasti. Jes, oon kyllä super iloinen tän hetken treeneistä!

Kisasuunnitelmista sen verran, etten aio aiemmista suunnitelmista poiketen pyrkiä kilpailemaan Winter Wareissa. Tämän syksyn treenit eivät menneet osaltani ihan niin kuin suunnittelin. Pitkien flunssien takia en nyt kuntoa enkä sykettä nostavia treenejä ole päässyt tekemään pitkään aikaan. Karsinnat alkavat nyt noin viikon päästä ja koen, että ne tulevat liian äkkiä. En usko olevani vielä sillä tasolla, että voisin kuntoa treenamatta päästä 32 parhaan joukkoon. Teen ne karsinnat kuitenkin treeninä nähdäkseni, mihin tässä kunnossa yltäisi. Seuraavat kisat ois sitten painonnoston piirimestaruuskisat tammi-helmikuun vaihteessa viikkoa ennen Winter Wareja. Siellä olis tarkoitus rikkoa tulosrajat omassa sarjassa, jotta pääsis Helmikuussa kisaamaan SM-kisoihin. Tykkään yhä kovasti molemmista lajeista: painonnostosta ja CrossFitista ja haaveena ois kisata kummassakin. Loppukeväällä tai kesällä olisi jo kiva päästä taas CrossFit -kisoihin, ollaankin puhuttu jos joukkueella bongattais joku kisa esimerkiksi Ruotsista. Semmosia suunnitelmia mulla. :)

Semmonen supernätti juttu täytyy vielä kertoa teille. Mä oon tammikuussa lähdössä Islantiin! Pääsen osallistumaan viikon kestävälle Weightlifting 101 -treenileirille kymmenen kovan urheilijan kanssa, kuinka siistiä! Weightlifting 101 valmentaja valmentaa Sara Sigmundsdottiria ja Björgvin Karl Gudmundssonia, ja leiri pidetään Björgvinin kotisalilla CrossFit Hengillissä. Joka päivä treenataan kahdesti pienryhmissä, joten aika kova setti on edessä. Jänskää. Sieltä saan ihan varmasti paljon apua ja hyvää valmennusta nostoihin ja moneen muuhunkin juttuun. En malta odottaa! Lähden muutamaa päivää ennen leirin alkua, jotta ehdin vähän makoilla kuumissa lähteissä ja käydä treenailemassa Annie Thorisdottirin ja Katrin Davidsdottirin boksilla CrossFit Reykjavikissa. Oon jo pitkään haaveillut matkustavani Islantiin, joten tää on kyllä nyt aivan unelmareissu. 

Olis kiva kuulla myös mitä teille kuuluu ja miten teidän syksy on kulunut? :)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Oonkin odotellut jo sulta uutta päivitystä blogiin ;) Vitsi miten siistiä toi Islanti!
  Tuleeko sulta muuten joku jouluinen resepti tässä vielä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, niin siistiä! :)
   Tulee kyllä joulureseptejä! ;) Tein jouluista raakasuklaata hetki sitten, sen reseptin voisin jakaa täälläkin jo pian.

   Poista
 2. Kiva kuulla taas susta! Harmi, että oot kärsinyt syysflunssista - et taida tosi olla ainoa. Hyvä et nyt jo voiton puolella! Ja hei kuulostaa ihan huikeelta toi Islannin reissu, Islanti on ollu sellanen pitkäaikainen pakko päästä-matkakohde mulla. Vielä joskus mäkin aion kerätä kimpsut ja kampsut ja suunnata sinne, on se niin makee paikka :-)

  Täällä on syksy sujunut oikein kivasti, ja itse oon taas todella todella hyväksi onnekseni välttynyt flunssalta! Koulua ja potkunyrkkeilytreenejä mistä oon ollut nyt hirmuisen innoissani, vihdoinkin löytynyt sellainen "oma juttu" :-) oon ihan joulufiiliksissä jo, harmi että ainakin täältä Lahdesta luminäkymät häipy viime yön aikana.. Noh, toivotaan että ne tulis pian takaisin!

  Kivaa ja energistä loppukuuta sulle!

  VastaaPoista
 3. Joo sitä flunssaa on ollut ihan sikana liikkeellä! No jos nyt pysyisi sitten pitkään terveenä. :)

  Islannista oon kuullut pelkkää hyvää! Kuulemma tosi mukavia ihmisiä siellä ja kaunita maisemia joka puolella ja koska se on niin pieni maa, niin helppo nähdä paljon lyhyessä ajassakin. Lupaan ottaa kuvia ja kirjoitella siitä reissusta sitten tänne. ;)

  Kivaa, että syksy on kulunut mukavasti ja ihan huippuu, et oot löytäny oman juttus. Potkunyrkkeily on varmasti hauskaa! Joskus kävin tosi aktiivisesti Les Millsin Body Combatissa ja tykkäsin siit tosi paljon. :) Onhan se varmasti ihan erilaista kun oikee potkunyrkkeily, mutta anyway. ;)

  Harmi tosiaan, et se lumi kesti vain pari päivää täällä. Toivotaan, et tulee pian takas! :)

  Kiitos samoin sulle! :)

  VastaaPoista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig