maanantai 31. elokuuta 2015

VIIME VIIKON PARHAAT X 10
Koulu siis tosiaan alkoi viime viikolla ja oli ihanaa nähdä luokkakavereita pitkästä aikaa!

Keskiviikkona koin pienen onnistumisen tunteen muuten aika turhauttavassa voimistelutreenissä. Köysikiipeily tuntui niin raskaalta, että uskoa koeteltiin. :D Seuraavassa osiossa oli sitten käsilläseisontapunnerruksia ja perhosleukoja, ja onnistuin tekemään kaikki perhoset melko hyvään tahtiin ja paremmalla tyylillä kuin viime kerralla.

Ohjailin viimeistä kertaa Bootcamp ja Tabata -tuntia Lahden Foreverilla ja oli ihan huippukivaa ja asiakkaat olivat ihania!

Arki-ilta Lauran kanssa, hengailtiin ja juteltiin kaikesta muusta kuin treenaamisesta. Monesti nähään vain treenien yhteydessä niin oli virkistävää tehdä jotain aivan muuta.

Perjantaina oli kiva juttelutuokio vastuuopettajan kanssa. Tuli olo, että kaikki järjestyy ja opiskelut ja treenaminen (kilpaurheilu) todella voidaan yhdistää.

Sain Karjala Kovin -kisan videotallenteen ja perjantai-illan vietin sitä katsellen. Olipa samalla hauskaa ja outoa katsella omia suorituksia jälkikäteen. :D

Lauantain työt boksilla: wodilla oli tempausta ja oli mahtavaa nähdä kuinka paljon jengi voi kehittyä tunnissa!

Pääsin kaverin kyydillä kauppaan ja ostin niin paljon ruokaa, että hetken pitäis taas pärjätä. Normaalisti aina pyörällä kulkiessa tavaraa ei kerralla saa tuotua niin paljoa, että siitä riittäisi paria päivää pidemmälle. Tää autoreissu oli siis jotain tosi luksusta!

Eilinen päivä kokonaisuudessaan oli ihan huippu! Aamulla vähän omaa voimistelutreeniä, jonka jälkeen valmennusta wodeilla. Wodien jälkeen kisaryhmän iltapäivätreenissä oli paljon jengiä ja fiilis katossa!

Jengiä oli enemmän, koska kisaryhmäämme tuli kaksi uutta jäsentä! Jes, oon fiiliksissä kun ryhmämme kasvaa! :)

Millainen teidän kulunut viikko oli? :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig