perjantai 14. elokuuta 2015

READY, SET, GO!

7964

Karjalan Kovin -kisat alkaa tänään! Jes, mä oon niiin innoissani. Lähetään tästä parin tunnin kuluttua ajelemaan Lahdesta kohti Lappeenrantaa. Onneksi matka ei ole mikään mahdottoman pitkä ettei tarvitse autossa kököttää koko päivää. Oon yleensä aika kova jännittäjä, mutta nyt on vaan kauheen innokas ja odottava fiilis. Haluisin jo mennä kisaamaan! :D

Kaikki kilpailulajit julkaistiin etukäteen jo eilen, tsekkaa ne TÄÄLTÄ. Lajit kuulostavat musta aika kivoilta, ja mielenkiinnolla odotan mitä laji numero viidessä "Kantosulkeiset X Maasotakoulu" oikein kannetaan juoksujen välissä. Musta on siistiä mennä tekemään jotain, mitä ei välttämättä koskaan ennen treeneissä ole tehty. Tuleepas jännää!

Mitä kisatavoitteisiin tulee niin ekalta isolta CrossFit -kisaltani odotan ensinnäkin mahdollisimman paljon kokemusta kisaamista yleensä, itsestä kisaajana, siitä miten palaudun, miten kannattaa lämmitellä, jäähdytellä, syödä jne. Aion mennä etenkin nauttimaan tekemisestä ja pitämään hauskaa. Tottakai kun on kisasta kyse niin tavoite on myös parantaa omaa sijoitusta karsintalajeissa. Itsensä ja omat äärirajansa pitää aina ylittää, se on myös selvä. Nyt kun lajit on julkaistu etukäteen niin tietää vähän missä lajissa on enemmän haastetta. CrossFit Lahdesta on iso porukka tulossa kannustamaan mua, (kiitos siitä ihan mielettömästi!!), joten aion edustaa saliamme tekemällä parhaani ja vielä vähän enemmän. ;)

Woop woop, illalla kello 19:30 starttaa 12 kilsan juoksu! Toivokaahan meille kevyitä kilometrejä ja pikaista palautumista seuraavan päivän lajeihin. Tsemppiä myös muille kisaajille, nähdään Kimpisen kentällä! ;)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Hurjasti tsemppiä!!
    Suunnitelmissa oli tulla katsomaan kilpailuja ja kannustamaan paikanpäälle, mutta suunnitelmat muuttuu... Ensi vuonna! :)

    VastaaPoista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig