tiistai 4. elokuuta 2015

RAWSOME KAMPANJA

rawsome1

Nyt olisi mahdollisuus tehdä jotain hyvää - niin itselleen kuin vähän muillekin. Lähdin mukaan GreenStreetin järjestämään hyväntekeväisyyskampanjaan Lastensairaalan rakentamisen hyväksi. Greenstreet lahjoittaa jokaisesta 15.8 mennessä tilatusta Rawsome e-reseptikirjasta 2 euroa Lastensairaalalle.

Mitä Rawsome sitten pitää sisällään? GreenStreetiä lainaten:

"Onko sinulla vaikeuksia keksiä terveellisiä ja herkullisia reseptejä? Kaipaatko jotain valkoisen sokerin ja perinteisen pullan korvikkeeksi? Oletko allerginen monelle raaka-aineelle?"

Rawsome e-reseptikirja syntyikin halusta inspiroida ihmisiä herkuttelemaan terveellisemmin. Kirja sisältää ratkaisun yllä oleviin kysymyksiin 35 raakaherkkureseptin muodossa. Vaikka mulla itsellä ei olekaan vaikeuksia keksiä terveellisiä reseptejä eikä pullan korvikkeen löytäminen ole haastavaa, kaipaan kuitenkin usein inspiraatiota juurikin raakaherkkujen tekemiseen. Helposti tulee tehtyä aina samankaltaisia raakakakkuja tai tutuksi tulleita reseptejä, siksi respetikirjat ovat hyviä hiukan tottuneemmallekin kokkaajalle.

Ostamalla itsellesi jotain hyvää, teet siis samalla jotain Lastensairaalan hyväksi. Tilaa Rawsome e-reseptikirja ennakkoon 15.8 mennessä niin lahjoitat samalla kaksi euroa lastensairaalan rakennushankkeeseen. Kirjan normaalihinta on 21e, mutta koodilla "ELLIELLI" saat itsekin alennusta sen kaksi euroa.

Tsekkaa lisää infoa ja tee tilaus osoitteessa: rawsome.fi :)

rawsome7

rawsome6
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig