lauantai 1. elokuuta 2015

IDOLEITA JA IHAILUN KOHTEITA

2130

Mä en oo koskaan oikeen fanittanut ketään, mulla ei oo ollut lempilaulajaa eikä lempibändiä (mitä nyt joskus ala-asteella diggas gimmelistä:D) enkä oo erityisemmin ihaillut näyttelijöitä enkä malleja. Kunnes aloitin CrossFitin.

Tän lajin myötä on tuo teini-iän fanittamattomuus otettu kyllä takaisin. Somessa seurataan varmaan kaikkia Games -urheilijoita, on hankittu Rich Froning -paitoja ja Lauren Fisher -kenkiä. Eli ihan kovan luokan fanitusta siis. Puhelimen taustakuvanakin saattaa olla joku crossfittaaja. Ihme kun ei julisteita oo vielä seinillä. ;D

Oltiin tosiaan toukokuussa Kööpenhaminassa Lauran kanssa katsomassa regionaaleja. Ihan fiiliksissä siellä kun näki omia urheilijasuosikkeja. Tuli välillä todella pikkutyttöolo kun juostiin siellä ottamassa yhteiskuvia kaikkien kanssa. Eheh, puolustuksekseni ei muuten oltu ainoita pikkulikkoja siellä! :D

Mulle tää "fanitus" tarkoittaa ehkä enemmän motivaation hakemista. Voin ihailla jotain urheilijaa, ja haluta joskus tulla yhtä kovaan kuntoon. Saan motivaatiota omaan treeniin kun näen sen "maalin", jota kohti treenaan (vaikka kuinka kaukana se olisikin). Mun mielestä tällainen ihailu on hyvä juttu, aina siihen asti kun se antaa voimaa ja motivaatiota.

Tarkemmin kun mietin, niin on näitä ihailun kohteita myös ihan arjessa ja lähellä. Ihailen monia ystäviäni ja motivoidun myös valmentaessani, kun näen ihmisten ylittävän itsensä. Se tuo aina voimaa mullekin. Mua motivoi myös kun mun treenikaverit onnistuu jossaakin. Lauran kanssa usein voidaan todeta: "Jos säkin pystyit, miksen minäkin" ja silloin voi taas ylittää itsensä.

Onkos teillä idoleita? Mitä ootte mieltä tälläsestä ihailusta?
SHARE:

4 kommenttia

 1. Itse ihailen tosi paljon monia urheilijoita. Tuli katsottua Crossfit Games'seja, ja vaikken itse lajia harrastakaan, kiehtoo minua tosi paljon cf-urheilijoiden huikea monipuolisuus. Todella motivoivaa! :) miten voikin olla niin voimakas, mutta silti ketterä, nopea ja kaikkea... Kunnioitus lajia kohtaan kyl kasvoi vaan noita kisoja katsoessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se, CrossFitissa juuri tuo monipuolisuus on kauhean kiehtovaa, ja myös tosi koukuttavaa ;)

   Poista
  2. Oon muuten miettinyt, että miten sä muuten pysyt noin notkeana? Tuntuu että monet salityypit ja isojen painojen nostelijat on aika jäykkää porukkaa... :D Venytteletkö tosi paljon, vai pysyykö notkeus yllä helposti?

   Poista
 2. Niin kyllä, jäykkyys ja jumit on aika yleisiä kovien rautojen yhteydessä. Yritän pitää liikkuvuutta yllä aktiiivisilla venytyksillä alkulämmittelyissä, mutta teen passiivisiakin venytyksiä noin kerran viikossa. Erilaisten kehonhuoltojuttujen, kuten kumpparin avulla tehtävien venytysten ja putkirullailun avulla myös liikkuvuus pysyy yllä. :) ja sit toisaalta, oon joskus venyttänyt spagaatit aika yli, joten en usko sen taidon katoavan helpolla :)

  VastaaPoista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig