tiistai 28. heinäkuuta 2015

LUONNOLLISTA PROTEIINIA SMOOTHIEEN

Yhteistyössä CocoVi

9616

Smoothiesta saa helposti aikaan energiapitoisen ja hyvän aamu- tai välipalan. Lisäämällä chian siemeniä ja esimerkiksi riisiproteiinia, saat lisättyä juoman proteiinipitoisuutta. Tästä mun aamusmoothiesta saa kaikkea tarpeellista: proteiinia, rasvaa sekä hiilareita. Vaikka et välittäisikään tästä "pyhästä kolminaisuudesta", ei sen väliä, sillä tämä smoothie myös maistuu hyvältä! ;)

KOOKOS-BANAANI-PROTEIINISMOOTHIE (G, M, V)
(1 iso lasi tai 2 pientä)

2 rkl chian siemeniä
1 tl psylliumia (kuidun vuoksi)
2 rkl riisiproteiinia
2 tl kookosöljyä
1 lime
1 suuri banaani (pakastettu, jotta saat smoothiestasi kylmää)
1,5-2 dl juotavaa kookosmaitoa

Liota chian siemenet ja psyllium kookosmaitoon, mieluiten yön yli jääkaapissa. Purista limen mehu ja lisää myös kaikki muut ainekset joukkoon. Surauta blenderissä sekaisin ja lisää loraus kookosmaitoa, jotta saat aikaan mieluisen koostumuksen. Enjoy!
SHARE:

3 kommenttia

 1. Eroaako tuo juotava kookosmaito tavallisesta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juotava kookosmaito on täysin nestemäistä/maitomaista kun taas siinä "tavallisessa" kookosmaidossa erottuu neste/maito ja kookoskerma. Juotavaa kookosmaitoa löytyy samalta osastolta kaupasta kuin mantelimaito ym pähkinämaidot. Toki tähän reseptiin käy myös tuo tavallisempi kookosmaito, mutta silloin ehkä joukkoon voi lisätä hiukan vettä, jotta smoothiesta ei tule liian paksua. :)

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! Pitääpä testata tuo juotava kookosmaito. En oo huomannut, että sellaistakin on olemassa. Sopisikohan kahvimaidoksi... :)

   Poista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig