perjantai 24. heinäkuuta 2015

LOMAJUTTUJA

9508

Karkasin melkein viikon lomalle kotipaikkakunnalleni Vaasaan. Vaikka olen asunut siellä lähes koko ikäni niin nyt tuntui melkeinpä, että olin ihan vaan turistina lomailemassa. Heh, tää on joku opiskelijabudjettilaisen alitajunta, täytyy nauttia siitä mitä on tarjolla! Oikeesti Vaasa on kyllä super ihana kesäkaupunki, kannattaa käydä!

Ennen lähtöäni kärsin unettomuudesta, joten mun vaasalomalla oli tarkoitus nukkua paljon. Musta lomailuun kyllä muutenkin kuuluu runsas nukkuminen, ja ihan ilman herätyskelloa. Sainkin nukuttua hyvin, ja nyt oon ihan uusi ihminen!

Mun lomailuun kuuluu myös lähes aina kirjojen lukeminen. On ihanaa kun on aikaa lueskella, kiireisen päivän päätteeksi sitä usein on niin väsynyt ettei jaksa eikä huvita, ja silloin kirjat jää hyllyyn. Se on aika luksusta kun on niin hyvä kirja, ettei malttaisi illalla alkaa nukkumaan.

Vaikka kuinka kylmä kesä oliskin, niin kesä = mansikat. Yhdet mansikkaöverit tulikin vedettyä. Niin hyvää, että! Täytyypä ostaa pari laatikkoa pakastimeen talvea varten. (Jes, mun tulevassa kämpässä on iso pakastin!)

Söin myös jäätelöä joka päivä. Mun vanhemmilla on jäätelökone kotona, joten täytyihän sitä hyödyntää! :D

Ja vielä yksi ruokaan liittyvä juttu… :D Vaasassa on aivan ihana kahvila/lounaspaikka Raawka, josta saa hyviä kasvisruoka-annoksia ja herkullisia raakakakkuja ja -leivonnaisia. Käytiin täällä kahdesti. Testatkaa jos ootte hoodeilla!

Treeneistä oli deload -viikko menossa, joten tuli levättyä niidenkin suhteen enemmän. En nyt koko ajan sentään maannut x-asennossa vaan kävin Vaasan boksilla (CrossFitsixtyfive100) treenailemassa ja tapaamassa kavereita. Ihana paikka ja mahtavaa porukkaa!

Olen tosiaan ottanut tavoitteeksi uintitaidon parantamisen. Ei tosiaankaan kuulu mun vahvuuksiin, mutta kyllä se koko ajan kehittyy. (Hiljaa hyvä tulee! :D) Kävinkin pari kertaa meressä treenaamassa vaparia, ja on se niin paljon vaikeampaa kuin hallissa. Multa katoaa suuntavaisto lähes tyystin kun en näekään pohjaa. Ootteko huomanneet samaa ongelmaa? :D

Niin ja tietysti CrossFit Gamesit alkoivat ja niitä on tullut katsottua, ainakin omien suosikkiurheilijoiden suoritukset. Ja hei, Jonne Koski on leaderboardissa sijalla yksi, MAHTAVAA! Oottekos te kovasti seurailleet?

Ja mikä tärkeintä, otin rennosti! Tää on musta se lomailun numero yksi. Arjen kiireissä jää helposti vähän sellainen suorittamismoodi päälle, ainakin itellä, joten välillä on hyvä vaan olla. Nähdä kavereita ja tehdä ihan mitä tykkää. :)

Oottekos te päässeet yhtään lomailun makuun? Mitkä on teidän lemppari lomajutut?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig