perjantai 10. heinäkuuta 2015

LEMPPARIVÄLIPALANI

Yhteistyössä CocoVi9010

Pyrin panostamaan pääasiassa "kunnon" ruoan syömiseen, ja tällä tarkoitan painotuksen päivän pääaterioihin: aamupalaan, lounaaseen ja iltaruokaan. Minusta ei ole hyvä napostella päivän mittaan koko ajan jotain pientä ajatellen ihan hampaitammekin. Tästä huolimatta tarpeen mukaan syön pari välipalaa päivässä.

Mun suosikkivälipaloihin kuuluu muun muassa hedelmät, pähkinät, riisikakut vaikkapa maapähkinävoilla sekä tietyt välipala-/raakapatukat. Hiukan olen kyllästynyt ihan tavallisimpiin raakapatukoihin, jotka sisältävät pääasiassa vain taatelia ja pähkinää, vaikka ihan hyvältähän nekin maistuvat. Vähän aikaa sitten sain testiini CocoVin tänä vuonna markkinoille tulleita SuperProtein -patukoita. Näissä raakapatukoissa on nyt myös sitä protskua, ja kaikki luonnosta. Patukoissa on käytetty sekä riisiproteiinia, että chian siemeniä. Luonnollisesti patukat ovat myös lisäaineettomia, sokerittomia ja gluteenittomia. Tuoteperheeseen kuuluu kolmea makua: marjaisa, kookos-lime ja brownie, joista tuo brownie on ehdoton suosikkini. Olen itsekin tehnyt paljon raakapatukoita omilla resepteilläni, mutta suklaan makuisisissa patukoissa en koskaan ole onnistunut vielä niin, että olisin ollut makuun täysin tyytyväinen. Siksi juuri tämä brownie. Nam ;)

Minkälaisia välipaloja te suositte? Oletteko te jo maistaneet SuperProtein -patukoita?
SHARE:

1 kommentti

  1. Onpa kaunis kuva! Oma välipalasuosikkini on chiansiemeniä ja omenatuoremehua turvotettuna geeliksi, jonka sekoitan kreikkalaiseen jogurttiin.

    VastaaPoista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig