tiistai 7. huhtikuuta 2015

PÄÄSIÄINEN X 10

5285

Pääsiäisenä…

…Tein äkkilähdön Vaasaan, josta olen kotoisin. Alun perin suunnitelmissa oli uhrata pääsiäisen vapaapäivät täysin kouluhommille, mutta päätin kuitenkin lähteä moikkaamaan perhettä ja Vaasan ystäviäni. Olipa hyvä päätös, seuraava mahdollinen visiitti olisi siirtynyt kuitenkin vasta kesään.

…Matkustin ensimmäistä kertaa Extra -vaunussa junassa. Koska tavallisia paikkoja ei ollut enää vapaina. Heh oli vähän ylihintainen lippu, mutta sainpahan ilmaista kahvia!

…Valmistin kuvassa olevan mangosuklaaraakakakun. Nam. Siitä tulossa resepti tänne huomenna.

…Söin myös ihan sokerisia suklaamunia. Hiukan liian monta. :D

…Söin myös ensimmäistä kertaa elämässäni gluteenitonta lasagnea! En ollut syönyt minkäänlaista lasagnea varmaan kolmeen vuoteen. Olipas hyvää. :)

…Kävin treenaamassa Vaasan uudella CrossFit -salilla: CrossFit sixtyfive100:lla. Olipa hieno sali ja mikä parasta: huippu treeniporukka!

5330

…Tein uuden ennätyksen treeneissä. Entinen rinnallevetomaksimini on 65 kiloa, nyt tein hang clean kakkosen samoilla painoilla. Kolmosen oli tarkoitus vielä tulla, mutta feilasin sen kuitenkin. Anyway saa olla aina tyytyväinen kun ennätykset menee rikki!

…Edeltävästä seurauksena sain ensimmäistä kertaa soittaa sixtyfive100:sen PR-kelloa! Hihi, meidänkin täytyy saada samanlainen pian Lahteen!

…Nukuin liian vähän. Kun on niin paljon kivaa tekemistä ja jutskailtavaa siskon kanssa, nukkumaanmeno helposti venähtää. Aamulla kuitenkin haluaa herätä aikasin ettei tuhlaa päivää nukkumalla. Oonpas mä aikamoinen vanhus, eilen olin sängyssä jo kahdeksalta. :D

…Palasin takaisin Lahteen neljällä junalla, tunnin välein junaa vaihtaen. Hyh. Onneksi ei kauhean usein tuu tätä matkaa ravattua, sillä on toi junailu vaan ärsyttävää! Plus vielä se, että sitä tavaraa pitää aina olla ihan liikaa mukana!! Kauheena kassialmana niskat vääränä sitä saa ravata junasta toiseen. Mavetreenissä kyllä tuntui, että junamatka oli takana. :D

Kaiken kaikkiaan oli kiva miniloma ja nyt taas valmiina arkeen! Mites teidän loma meni? :)
Elli
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig