keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

GREENSTREET & RAAKAKAKKURESEPTI

5270

Tänään saan ylpeänä esitellä blogini uuden yhteistyökumppanin: GreenStreetin. GreenStreet on suomalainen hyvinvointiyritys, joka järjestää ihania workshoppeja raakaherkuista mehustukseen ja raakaruokaan saakka. Heiltä saa myös ostettua monipuolisesti raaka-aineita, jotta kotonakin voi valmistaa workshopeilla opittuja reseptejä. Koska ravinto ei ole hyvinvoinnin ainut osapuoli, järjestää GreenStreet myös muun muassa kahvakuulatreenejä. Tykkään itse GreenStreetin tuotteista ja yrityksen koko meiningistä, joten on ilo päästä tekemään heidän kanssaan yhteistyötä. :)

Jos ja kun innostuit, niin pian voit innostua lisää. Nimittäin GreenStreet avasi hesarille vastikään taidegalleria/kahvila Ruplan (helsinginkatu 16, 00500 hki). Rupla on paikka, jossa saa viettäää aikaa kavereiden, kirjan tai läppärin kanssa ja ihailla vaihtuvaa näyttelytarjontaa. Oon aina miettinyt miksei Ruplan kaltaisia paikkoja ole enempää, paikkoja, jossa oikeesti mielellään hengailee pidempäänkin kun sen yhden kahvikupposen ajan. Ruplassa saa kaiken lisäksi maistella kuuluisia Greenstreetin raakakakkuja. (Hiukan kateellisena mietin, miten ne saa niistä kakuistaan niin hyviä! Täytyy varmaan mennä kakkuworkshoppiin! :D) Kakuista kuulemma paras, minttusuklaa, on minulta vielä maistamatta, mutta enköhän mä pian pääse sitäkin testaamaan. :)

Seuraa GreenStreetiä:
instagramissa @greenstreet
facebookissa GreenStreet.fi


Tämän yhteistyön kunniaksi voinkin julkaista kakkureseptin, joka oli meillä tämän pääsiäisen hitti.
Raakasuklaamangokakkua siis olkaa hyvä!

5291

RAAKASUKLAAMANGOKAKKU (G, M)
(Ø20cm)

POHJA

125 g pekaanipähkinöitä
10 pehmeää kivetöntä taatelia
1 rkl raakakaakaojauhetta

Valmista pohja sekoittamalla kaikki ainekset keskenään blenderissä. Painele taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

MANGOTÄYTE

2 hyvin kypsää pehmeää mangoa
125 g yön yli liotettuja cashew pähkinöitä
2 rkl kookossokeria

Paloittele yksi kokonainen mango, ja sekoita se pähkinöiden ja sokerin kanssa blenderissä tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle. Pilko pieneksi toinen mango (valuta ylimääräinen neste pois) ja aseta palaset seuraavaksi kerrokseksi täytteen päälle.

SUKLAATÄYTE

125 g yön yli liotettuja cashew pähkinöitä
5 pehmeää kivetöntä taatelia
0,5 dl cashewmaitoa sekoitukseen (vesikin kelpaa)
3 rkl raakakaakaojauhetta

Valmista suklaatäyte sekoittamalla kaikki ainekset sekaisin blenderissä. Pyöritä kunnes täyte on täysin tasaista. Kaada täyte mangojen päälle ja tasoita kakun pinta.

Laita pakastimeen tunniksi. Jos kakku on pidempään pakkasessa, ota se pois kaksi tuntia ennen tarjoilua. Koristele esimerkiksi pekaanipähkinöillä! Enjoy!

Elli

5289
SHARE:

6 kommenttia

  1. Onpa herkullisen näköinen! :) t. Anna

    VastaaPoista
  2. Ja se OLI HYVÄÄ!
    Ennen tiennyt, että tällaista kakkua on olemassakaan.
    t. Pappa

    VastaaPoista
  3. Oli kyllä hyvää :) Pitäis joskus mennä testaan se Ruplan minttusuklaakakku, niin herkulta sekin kuulostaa!
    -Sis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mennäänpäs yhdessä kakkukahville sinne ens kerralla kun tuun Helsinkiin!:)

      Poista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig