maanantai 13. huhtikuuta 2015

10 RANDOM FACTS ABOUT ME

1810

Mukavaa huomata, että blogi on saanut ja saa jatkuvasti uusia lukijoita. Senpä takia julkaisenkin tähän väliin pikkuisen "turhake"postauksen itsestäni. Kaikki te tiedätte jo varmasti, että opiskelen Lahdessa muoti- ja vaatetussuunnittelua, treenailen intohimoisesti CrossFitin parissa ja diggaan myös syödä hyviä juttuja. Mutta tässä nyt 10 random juttua, joita ette ehkä vielä tienneet.

1. En tykkää voista. Mulla ei oo mitään rasvakammoa, mutta oon aina inhonnut voin makua. Hyi! Mutakakku kyllä kelpaa, vaikka siinä voita olisikin paljon, kunhan se itse voin maku ei maistu. Niin se voin haju myös saa oksennuksen melkein kurkkuun, pyykkipoika sais melkeen olla nenässä jos mutakakkua leivon. Oon ollut tällänen ihan pienestä asti, ja muistan kun ala-asteella mulle naurettiin kun en laittanut näkkärin päälle voita.

2. Oon hypännyt lentokoneesta. Uudessa-Seelannissa kaverin kanssa tehtiin laskuvarjohyppy. Vitsi sitä adrenaliinin määrää vapaapudotuksen aikana ja sitten kun se varjo aukes niin tuntu kuin istuis pilven päällä ihan kuninkaana.

3. Tykkään piirretyistä ja oon varmaan nähnyt koko Disneyn tuotannon… Lempparit on Mulan ja Toy Story 3!

4. Oon matkustusfriikki. Lukion jälkeen pidin kaksi välivuotta ja reissasin ainakin kahdeksassa eri maassa.

1039

5. Rakastan gelatoa. Italiassa on tullut käytyä myös useita kertoja, ja joka reissulla päivässä on gelatokiskalla on ravattu vähintään kahdesti päivässä… Jos autiosaarelle sais matkustaa vaan yhden herkun kanssa, niin se ois varmaan italialainen gelato.

6. Tykkään pitää kodin siistinä, ja tiskit ja vaatekasat alkavat helposti ahdistaa. Vaikka olis kuinka pitkä päivä takana ja olisin miten väsynyt, niin pystyn rentoutumaan kunnolla vasta kun pahimmat sotkut on siivottu. Mutta hei, onneks mulla on sentään tiskikone lieventämässä taakkaa! :D

7. Tykkään maalata, enkä tarkoita nyt vaan kivoja kuvia, vaan seiniä ja huonekaluja. Musta myös kalusteiden tekeminen ja tuunaaminen on superhauskaa. Omaan kämppään oon tehnyt/tuunannut esim. tuolin, pöydän ja hyllyn.

8. Kesä on mun lempivuodenaika. Rakastan lämpöä, aurinkoa, rannalla oleilua, nurmikkoa, kesän hajua ja ylipäätään kaikkia kesäaktiviteettejä. Niin ja rusketusta! Oon ollut joskus ihan friikki auringonpalvoja, mutta yhden pahan palamisen jälkeen oon tullut järkiini. Silti got to love tanned skin… :D

0588

9. Oon innostunut raakaleivonnasta myös vain senkin takia kun ei tarvitse käyttää uunia. Joskus sanoinkin inhoavani leipomista, koska siinä tulee vaan kuuma ja naama alkaa kiiltää. Heh heh.

10. Mulla on ihana mintun vihreä Bianchin kilpapyörä ja sitäkin melkeen söpömpi hawaii -kuviollinen pikkulonkkari, mutta näillä molemmilla on ajeltu ihan luvattoman vähän. Kesällä täytyy kyllä päästä korjaamaan tämä vääryys. :D

Ois kiva kuulla teistäkin jotain siellä ruudun toisella puolen! :)
Elli

6875
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kivaa, että teet tällasiakin postauksia välillä. On ihan virkistävää lukee kevyempiäkin ja ns "turhia" juttuja aina välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla jos tykkäsit, tälläsiä ehkä siis jatkossakin! :)

   Poista
 2. Tää oli kiva postaus! Ja ihanan kesäisiä kuvia, toi long board on supermagee!
  Mä rakastan kans kesää, mutta en hirveesti auringossa liikaa makoilua, palaminen pelottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo mulla tuli aivan ikävä kesää kun katselin vanhoja kuvia! Jep, palaminen ei oo hyvä juttu, joten ihan fiksua vältellä vähän auringossa makoilua! :)

   Poista
 3. Kiva postaus! :)
  Hei tuli muuten mieleen, että syötkö tällä hetkellä esimerkiksi plussakaloreilla? Tai et tietääkseni laske kaloreita, mutta silmämääräisesti ainakin..? Sulla kehitys näyttää olevan todella nopeaa ja hyvää blogin perusteella! :)
  Täällä nimittäin yksi crossfittaaja, ja tuntuu että kehitys on jämähtämässä paikoilleen. Aloin kuitenkin pohtia johtuisiko se syömisestä (laatu on jo kunnossa) tai lähinnä sen määrästä. Syön jo mielestäni todella paljon, mutta kai sitä pitäisi syödä vielä enemmän. Ainoa huono puoli on jos kehonpainoliikkeet alkavat hankaloitua kohta, heh... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, joo en laske kaloreita, mutta ainakin nyt perusvoimakaudella oon syönyt mielummin vähän enemmän kuin liian vähän. (Pakko saada se voima tarttumaan!) En paljoa plussan puolella kuitenkaan, sillä paino ei ole noussut. Perusperiaate on kuitenkin syödä kunnon ruokaa reilusti, niin ettei oo nälkä. Kyllähä sitä välillä kehonpainoliikkeissä miettii, et ois kivaa olla vähän kevyempi, heh :D Ei vaan oikeesti, jos sitä voimaa on tarttunu, niin ei ne hankaloidu! Joten jos kehitys on pysähtynyt ja mietit syötkö tarpeeksi, niin kannattaa koittaa lisätä ihan konkreettisesti vaikka yksi lisäateria/välipala tai määrällisesti vaan enemmän muille aterioille. Mullakin oli aluks vaikeaa syödä enemmän, mutta kyllä se vaan on vaikuttanu kehityskäyrään! :) Tsemppiä!

   Poista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig