lauantai 14. maaliskuuta 2015

OPEN 15.3

7016

Kai se on mulla jotenkin alitajunnassa, se, että Open -lajit julkaistaan torstain ja perjantain välisenä yönä. Heräsin taas, ja pakkohan se laji oli tsekata. Tällä kertaa olin veikannut, että lajissa olisi mukana ainakin wall ball (jota melkeinpä inhoan). Voih, siellähän se sitten oli, mutta jes myös tuplanaruhyppyjä! Mutta tajusinpas, että enhän mä edes pääse tekemään pallolla mitään, saati sitten hyppynarulla! Ennen niihin pääsyä pitäisi suorittaa seitsemän muscle upia renkaissa. En siis ole vielä saanut yhtäkään koskaan. Vähän vahingoniloisesti naurahdin, että tästähän tulee pelkkä taistelu muscle upia vastaan.

15.3
14MIN AMRAP
7 muscle ups
50 wall ball shots
100 double unders

(But 15.3 for me: In 14 minutes try as hard as you can to get that first ever ring muscle up. :D)

Tää on tosiaan ensimmäinen Open -laji, joka alkaa muscle upeilla. Aika hyvä toisaalta, sillä nyt voidaan nähdä, kuinka moni tässä CrossFit -yhteisössä todella saa edes sen yhden muscle upin. Tää laji myös erottaa aika selkeästi huiput taviksista. Ja taas toisaalta tää on laji, jolla voi seurata omaa kehitystä aika hyvin. Ens vuodelle voin jo luvata, että pystyn tekemään tämän oikeesti amrap -tyyliin ilman, että muscle upit tuottavat isompaa ongelmaa. On siinä tavoitetta kyllä.

Tälle päivälle tavoite on kuitenkin hiukan matalampi. Tavoitteeni on saada 1 toisto ja olen tyytyväinen. Se olisi mun ensimmäinen muscle up. Olispa se kiva tosiaan saada Open -lajia tehdessä, yhdessä Lauran kanssa muun salin kannustamana. Noh, katsotaan kuinka meidän käy! Palaan tämän tekstin pariin iltapäivällä ensimmäisten yritysten jälkeen.

Mites se sitten meni?
Plääh. Ei tullut vielä sitä hitsin muscle upia, mutta huomenna yritän uudestaan! Tuntuupa säälittävältä, mun tulos oli 0 toistoa. Se on niin lähellä siellä, mutta silti liian kaukana. Vasen käteni ei aivan tule mukaan siihen oleellisimpaan kääntöön, joten lopputuloksena rimpuilen renkaissa ihan toispuoleisesti. Ehkä sen saisi siitä voimalla runnomalla, mutta ei ihan kannata sillä riskillä kuitenkaan, että olkapää hajoaa. Olen takunnut tuon muscle upin kanssa jo pitkään, enkä oikeen tajua miksi se ei enää edisty. Okei, aina voi olla enemmän voimaa ja parempi tekniikka. Omasta mielestä voimatasojen pitäisi jo riittää, joten ehkä se on enemmän siitä tekniikasta kiinni. Treenaamme erilaisia muscle up progressioita, joista voisinkin kirjoitella myöhemmin lisää. On tuo muscle up sen verran kuningasliike, että ansaitsee oman postauksen.

No joo, olipa tää päivä kyllä pettymys, mutta en lannistu. Opinhan mä kävelemään käsilläkin, joten kyllä mä muscle upinkin pian handlaan. Ja tosiaan, huomenna on uusi päivä! :D

Pitäkää peukut pystyssä mulle ja Lauralle, että saadaan ennen maanantaina tulokset lajista. Tsemppiä tuhannesti myös teille kaikille, jotka osallistutte Openeihin!

Elli
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig