torstai 26. maaliskuuta 2015

KENELLE SUOSITTELEN CROSSFITTIÄ?

1235

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Kaikille.

No joo, ehkä mä voin vähän tarkentaa vastaustani. Ensinnäkin suosittelen CrossFittiä niille, jotka eivät ole vielä löytäneet sitä omaa juttuansa tai niille, joilla liikunnan ilo on kateissa.

Ennen kuin itse tutustuin CrossFittiin koin koko ajan etsiväni jotain omaa juttuani. Kaikki eivät tietenkään koe tärkeäksi sitä fiilistä, että on joku "oma juttu". Minä kuulun kuitenkin ehdottomasti ryhmään, joka tarvitsee sitä tunnetta voidakseen hyvin. Kokemus "omasta jutusta" tekee ainakin mut hyvin onnelliseksi.

Minusta CrossFit antaa paljon: liikunnan ilon, terveen ja hyvän olon, yhteisön ja ystäviä. Sitä ei siis voi muuta kuin suositella testaamaan. Jos siis etsit omaa liikunnan iloa ja omaa juttuasi, testaa CrossFittia. En tietenkään takaa, että tää on just myös sun juttu, mutta kokeilemalla et kuitenkaan menetä mitään!

Minusta ei voi määrittää ihmistyyppiä, kenelle CrossFit sopii. CrossFit ei aseta rajoja ikään tai kuntotasoon nähden, vaan sitä voi harrastaa kuka vaan. Olen nähnyt esimerkiksi kun 70 -vuotias tekee muscle upin, yksikätinen tempaisee tai pikkulapsi vetää leukoja. Joten, älä siis keksi tekosyitä, laji ei ole sulle liian rankka. Kaiken voi soveltaa juuri sulle sopivaksi, ja sen takia CrossFit sopiikin kenelle vaan.

Musta on hienoa nähdä se, kuinka erilaisia, erikokoisia ja eri-ikäisiä ihmisiä lajin parissa liikkuu. Mahtavaa vielä erityisesti on, että kaikki voivat eroistaan huolimatta treenata yhdessä olla yhtä samaa porukkaa.

Tämän kaiken takia voinkin hyvillä mielin vastata otsikon kysymykseen: Kaikille.

Elli

PS. Kirjoitin myös muutama kuukausi sitten  jutun "Mitä CrossFit on?", lue teksti TÄÄLTÄ.

SHARE:

2 kommenttia

  1. Pakko sanoo, että sä oot tosi kaunis ja sulla on ihanat hiukset!! :) kivaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, voi kiitos :) kivaa päivää sullekin! :)

      Poista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig