torstai 15. tammikuuta 2015

INSTA -TREENIT

2929
New shoes = new records, am I right? 

Jengi postailee Instagramissa pääosaksi videoita ja kuvia onnistuneista treeneistä ja uusistä ennätyksistä, krhm, ja niin teen minäkin. Todellisuudessa treenit sisältävät hyvin paljon muutakin. Ne ennätykset ovat vain melko harvinaista herkkua, joista sitten fiilistellään ihan sosiaalisessa mediassa asti.

Esimerkiksi eilen menin treeneihin todella väsyneenä ja energiatasot alhaisena. Vuorossa oli penkkipunnerrusta. Nämä kulkivat hitaasti ja laiskasti. Tämän jälkeen kipeän olkapään takia jouduin jättämään dipit välistä. Tässä vaiheessa hermot kiristyivät, ja tuntui että koko treeni menee ihan vihkoon. Dippien tilalle sitten tein elämäni ensimmäistä kertaa lisäpainoleukoja. Ja nehän kulkivat hyvin ja fiilis hiukan parani. Lopuksi käsinseisontapunnerrukset ja kulmasoudutkin kulkivat kivasti.

Itse motivoidun katsellessani toisten onnistumisia ja saavutuksia. Tulee sellainen fiilis, että hitsi, nyt mäkin kyllä tsemppaan ja nyt munkin täytyy oppia tuo ja tuo juttu. Suurena motivaattorina mulla on esimerkiksi viime vuoden CrossFit Games -voittaja Camille Leblanc-Bazinet. Vaikka hän treenaakin hyvin eri leveleillä kuin minä, voin vaan katsoa ylöspäin ja toivoa joskus pystyväni samoihin juttuihin. Tiedän, että matka sinne on hyvin pitkä, mutta ei se kuitenkaan lannista, päinvastoin, se pitää motivaation yllä ja tavoitteet korkealla.

Toki voisi toisinaan hyvä myös näyttää, että epäonnistumiset on okei eikä aina ei mene niin kuin oppikirjassa. Ehkä sellainen toisi toivoa tai motivaatiota myös jatkaa niistä omista turhautumisen tunteista huolimatta? Nimittäin joku toinen päivä voi olla vaikka kuinka surkea ja laiska, mutta seuraavana päivänä voikin taas recordit paukkua. Niinhän se todellisuudessa menee, hyvin vaihtelevasti ja ennustamatta. Pirteänä päivänä ja täysistä energioista huolimatta ei treenit välttämättä kulje halutusti, kun taas vetelät päivät voivat yllättää.

Niin kuin jo mainitsin, ne ennätykset ja uusien taitojen oppimiset ovat niin harvinaista herkkua, että niiden tuoma ilo halutaan jakaa muillekin. Kyse ei siis ole siitä, että haluttaisiin luoda vain mahdollisimman hyvä, vahva ja taitava kuva itsestään (ainakaan omalla kohdallani). Mielummin vain nostan ylös niitä positiivisia ja kivoja juttuja kuin niitä ei niin kivoja turhautumisia. Niitä nimittäin on tarpeeksi jo muutenkin. :D Entä, mitä te olette mieltä?

xo Elli
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig