lauantai 13. joulukuuta 2014

TIP OF THE DAY

2035

Oi kahvi, kahvi, kahvi, miten maistutkaan niin hyvältä! En ymmärrä, vielä kaksi vuotta sitten kahvi oli minusta kauhean pahaa. Jostain syystä jossain vaiheessa sitä kuitenkin vaan alkoi juomaan. No kyllähän se silloinkin virkisti. Nyt aamuisin herätessäni nautin mielettömästi siitä tiedosta, että pian saan sen kahvikupin eteeni. Lounaan jälkeenkin se kuppi kahvia jaksaa aina hymyilyttää. Ja tänään se hymyilyttää niin paljon, että haluan jakaa sen teillekin.

Päivän vinkkinä siis: Laita kahvipurujen joukkoon teelusikallinen raakakaakaojauhetta ja kanelia. Maistuu ihan joulusuklaalta, nam!

Tänään Lahdessa sataa lunta, ja paljon. Aamulla katsoin pyörääni hiukan epäillen, miten tuosta matkasta salille selviäisi. Pyörä ei todellakaan ollut halukas yhteistyöhön, mutta silti sitä vaan mentiin. Salilta lähtiessä mun ja Lauran pyörät olivat entistä enemmän lumen peitossa, ja kesti tovi jos toinenkin kun saatiin kerättyä itsemme niiden pyörien selkään. Ihana ja kaunis sää kyllä, mutta en ehkä toiste lähtisi tänään pyöräilemään, nimimerkillä "kauppakassikin ihan täynnä lunta".

Nyt katselen tyytyväisenä ikkunasta lumisadetta ja juon tätä herkullista, jouluista kahvia. What a moment!

Nautinnollista viikonloppua!
xo Elli

2039
SHARE:

2 kommenttia

 1. Oii alkoi tehä mieli kahvia! Täällä meidän hotellissa se on ihan hirveetä kuraa :D onneksi pian voidaan nauttii yhteisistä jouluisista kahvihetkistä! :)
  -I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, uskon, pikakahvit ym ei kyllä houkuttele :D Mutta pian saat hyvää kahvia! ;)

   Poista

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig