torstai 11. joulukuuta 2014

RAW BLUEBERRY CAKE

1713

Itsenäisyyspäivän kunniaksi aamusmoothien korvasi kakku. Ainekset tässä ovat tosin hyvin samanlaiset kuin smoothiessa. Heh, eikö olekin hienoa kun kakkua voi syödä aamiaiseksi? Tein kakun taas samaan tyyliin kuin aikaisemman porkkanakakun, pienessä kupissa, koska syöjiä oli tällä kertaa vain minä. Ei sillä, etten pystyisi isompaakin kakkua kumoamaan.

Mustikkaraakakakku:
(1-2 hengen annos, jos haluat tehdä esim. 20cm irtopohjavuokaan, kerro määrät kolmella)

Pohja:

- Puoli desiä gluteenittomia kaurahiutaleita
- 4 taatelia
- 1 tl sulaa kookosöljyä

Vuoraa pieni kippo leivinpaperilla. Jauha blenderissä kaura, lisää taatelit ja kookosöljy, ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina kipon pohjalle.

Täyte:

- Banaani
- Puolikas avocado
- 2 rkl sulaa kookosöljyä
- 3 tl mustikkajauhoa
- 1 tl vaniljarouhetta
- 1 tl hunajaa
(- kardemummaa, koska joulu)

Sekoita kaikki ainekset blenderissä. Kun täyte on sekoittunut tasaiseksi, kaada se pohjan päälle. Pakasta noin 1-2 tuntia, ja nauti! Jos pidät kakkua kauemmin pakkasessa, ota sulamaan ajoissa, koska kakku on parempaa vähän pehmenneenä kuin jäisenä. :)

xo Elli

1722
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig