keskiviikko 3. joulukuuta 2014

MIKKO SALO -TRAINING CAMP 13.12 LAHDESSA

1551


Hoi kaikki crossfitista kiinnostuneet! Crossfit Games 2009 voittaja Mikko Salo tulee Lahteen 13.12.2014 tarjoamaan kattavan paketin optimaalisesta crossfit -harjoittelusta. Mikko kertoo käytännönläheisesti omasta harjoittelustaan ja mm. Jonne Kosken valmistautumisesta vuoden 2014 Crossfit Regionalseihin sekä Gameseihin. Seminaarista saat vinkkejä ja ideoita harjoittelun suunnitteluun ja toteutukseen. 

Päivän kesto: 09:00-17:00 (muutokset vielä mahdollisia)
Sisältö: Harjoittelun jaksotus ja sisältö, harjoittelun suunnittelu, kilpaileminen, kilpailuihin valmistautuminen, strategiat heikkouksien vahvistamiseen, palautuminen ja palauttavat harjoitteet ja käytännön harjoitukset. 

Seminaari sopii kaikille, joilla on crossfitin keskeiset tekniikat hallussa, ja jotka ovat kiinnostuneita tavoitteellisesta harjoittelusta. Sitovat ilmoittautumiset 6.12. mennessä sähköpostilla osoitteeseen laura.hamalainen11@gmail.com. Mukaan mahtuu max. 25 nopeinta! 


Lukekaahan tästä Lauran ajatuksia samaisesta seminaarista.

Itse olin menossa jo tuolloin Lauran kanssa tähän seminaariin, mutta muista menoista johtuen en päässytkään osallistumaan. Nyt ilokseni saamme Salon tänne Lahteenkin!

Kaikki kiinnostuneet mukaan rohkeasti. :)
xo Elli

Kuva @Laura Hämäläinen
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig