tiistai 16. joulukuuta 2014

JOULULAHJAVINKKI 2.

1357

Seuraava tee-se-itse -lahjavinkki on vartalonkuorintavoide. Itse rakastan kaikkia kosmetiikkatuotteita: vartalovoiteita, suihkusaippuoita ja kuorintavoiteita. Olen hiukan koukuttunut erilaisten purnukoiden keräilyyn, mainittakoon ainakin The Body Shopin tuotteet, ah ne ovat vaan ihania. Kosmetiikkatuotteet ovat minusta lahjana aina hyviä, niitä voi ostaa melkein kenelle vaan, ja ne tulevat aina käyttöön. Kiva sekä hyödyllinen lahja, eikö niin? Se, miten saa kosmetiikkalahjaan hiukan lisää persoonallisuutta, on tehdä se alusta asti itse. Kuorintavoiteen tekeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Itsetehdyssä kuorintavoiteessa raaka-aineet ovat niin luonnollisia, että näitä voisi jopa syödä!

DIY COFFEE BODY SCRUB:

- Pieni lasipurkki
- 1 dl kookosöljyä
- 0,7 dl jauhettuja kahvipapuja (tavallinen kahvipuru käy hyvin)
- 0,5 sokeria

Tämän valmistus todella on helppoa ja nopeaa, etkä tarvitse kuin kolmea ainesta sekä pienen purkin. Sekoita siis kaikki ainekset sekaisin kulhossa. Pakkaa ilmatiiviiseen purkkiin. Koristele. That's it! Ihana ja persoonallinen lahja on valmis.

DIY LEMON BODY SCRUB:

- Pieni lasipurkki
- 2 dl sokeria
- 0,7 dl kookosöljyä
- Yhden sitruunan mehu
- Kahden sitruunan kuoret

Tämänkin kuorintavoiteen valmistus ei ole sen haastavampaa. Sekoita sokeri ja kookosöljy. Pese sitruunat ja raasta kuoret. Purista yhden sitruunan mehu ja sekoita tasaiseksi. Purkkiin vaan ja lahja on valmis!

xo Elli
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig