sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Never give up!


Epäonnistuminen. Pettymys. Alisuoriutuminen.
Terrible words, huh? Mä oon todella huono sietämään epäonnistumisia. Jos olen asettanut itselleni tavoitteita enkä saavuta niitä, nuppi on koetuksella. On aivan uskomattoman vaikeaa päästä yli pettymyksen tunteesta, mua suututtaa, itkettää ja harmittaa vaan. Häpeäkseni joudun myöntämään, että ajattelen tällöin olevani surkea ja piiskaan itseäni mielessäni niin kovaa etten kenellekään toivoisi samaa.

Taannoin olin asettanut tavoitteita yhdelle treenipäivälle, mutta kaikki ei mennytkään ihan putkeen.
Silloin harmitti. Olin latautunut hyvään päivään, mutta sellaista ei tullutkaan. Otti päästä. Joku voisi sanoa "c'moon, onko niin big deal?". Ei pitkällä tähtäimellä tietenkään. Kaikilla on huonoja päiviä joskus, tiedän sen. Mutta silloin, sinä päivänä se oli mulle big deal. On eri asia sitten, miten tota diiliä käsittelee. Väärä tapa on todellakin jäädä surkuttelemaan. Suurin virhe on ajatella itseään epäonnistujana. Se ei koskaan johda mihinkään hyvään. Saa kyllä harmittaa ja suututtaa, mutta yli on päästävä.

No mutta kannattaako sitten asettaa tavoitteita ja odotuksia jos mahdollisuus on kuitenkin pettyä?
Kukaan ei tykkää epäonnistumisisista niin miksei elettäis vaan niin, että tehtäis kaikkea tuttua ja turvallista? Ei tarvis koskaan joutua pettymään. Tai sitten jos kokeiltaisiin jotain uutta, kokeiltaisiin sillä mentaliteetilla, että: "en mä tätä kuitenkaan osaa, kokeilen ny vaan". Pessimistihän ei pety. Ei silti kuulosta hyvältä. Voiko tällä lailla elää täysillä? Mun mielestä optimistit ovat aina onnellisempia. Valitsen itse ainakin päivittäisen ilon ja unelmoinnin ja ne satunnaiset inhottavat pettymykset kuin tasaisen tylsän tavoitteettoman elämän. Makuasia, mutta kyllä mä unelmointia suosittelen kaikille. 

 Minulla on vielä työstämistä näiden juttujen kanssa. Tällä kertaa onnistuin kääntämään asian voimavarakseni. Sain entistä enemmän motivaatiota harjoitteluuni ja vedin seuraavan viikon treenit kovempaa. Huomasin, että epäonnistumiset vahvistaa.

Jos koet epäonnistuneesi jossain niin TURN IT AROUND!
Käytä sitä voimavaranasi yrittämällä ensi kerralla kovempaa. Oli kyse urheilusta tai mistä vain, vahvistut joka kerta kun jaksat yrittää uudestaan.
Never give up!

xo Elli

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig