maanantai 29. syyskuuta 2014

Piece of rawcake!


Tein lauantain kunniaksi ihanille vierailleni kakkua. Fanitan tällä hetkellä banaania melko lujaa eikä maapähkinävoikaan mikään hullumpi kaveri ole. Yhdessä aika lyömätön combo. Tämä kakku syntyi sitten lähinnä näistä mauista ja lisäksi siitä mitä kaapista löytyi. Lopputuloksena suhteellisen edullinen (raakakakuksi), mutta erittäin maukas kakku! 
Olen leipojana melko rento, laitan aineksia fiiliksen mukaan enkä käytä tarkkoja mittoja. Yleensä onnistun tällä tapaa parhaiten ja tiskiäkin tulee vähän vähemmän. Mutta pidemmittä puheitta here it comes:

Pohja:
pari kourallista manteleita (n.75g)
saman verran cashewpähkinöitä
100g pehmeitä kivettömiä taateleita
6rkl maapähkinävoita
raakasuklaata rouhittuna about kouran verran
ripaus suolaa

Surauta pähkinät ensin rouheeksi monitoimikoneessa, ja lisää taatelit, maapähkinävoi ja suklaa vähitellen joukkoon. Sekoita tasaiseksi massaksi. Maista! Kaada taikina leivinpaperille ja muotoile pyöreäksi noin sentin paksuiseksi pohjaksi. Kumoa lautaselle.

Kuorrutus:
(Tein tämän jäätyneistä banaaneista, ja tulos oli jäätelö. Jos luulet että kakkua jää paljon seuraavaan päivään, tee normibanaaneista. Molemmat versiot sopiii hyvin!)
kolme banaania (jäisiä tai basic)
noin 4-6rkl maapähkinävoita
raakasuklaata (mun oma loppui, joten laitoin tummaa päälle)

Sekoita banaanit ja maapähkinävoi sekaisin blenderissä ja levitä tasaiseksi kakun päälle
Koristele suklaarouheella.
Nauti!

xo Elli




SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© ELLI GROMOV

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig